Semmelrock-Umbriano

Produse Semmelrock

Ca specialiști în domeniul amenajărilor în aer liber, îți punem la dispoziție o sursă veritabilă de idei în ceea ce privește amenajarea spațiului exterior: de la grădini și terase, zone de intrare și căi de acces auto, ziduri și garduri, până la spații publice, trotuare sau alei.

RO_MKT_SEM_Harta fabrici Semmelrock

Know-how și experiență internațională

Dacă ești în căutarea inspirației pentru a-ți înfrumuseța grădina, soluțiile de pavaj Semmelrock sunt răspunsul.

Materialele rafinate, atent selecționate, suprafețele combinate elegant, precum și tehnicile speciale de finisare creează combinația perfectă între estetic și funcționalitate.

Semmelrock este un brand 100% Wienerberger ce activează în industria producției de pavaj și dale din beton, având o reţea de producţie și distribuţie extrem de eficientă în Europa Centrală și de Est și operând în 14 unități de producție din 7 țări.

Designul modern, expertiza, concentrarea asupra nevoilor clienților noștri și inovația continuă au transformat marca în furnizor de top, lider pe piața pavejelor de înaltă calitate în CEE.

Oferim un portofoliu bogat și versatil de produse pentru amenajarea grădinii, terasei, zonelor de acces sau spațiilor publice. În România suntem prezenți prin cele trei fabrici din Bolintin Vale (Ilfov), Teiuș (Alba) și Nădab (Arad).

Un pilon important al strategiei noastre este sustenabilitatea, care în ultimii ani a devenit o parte integrantă a tuturor domeniilor de activitate Wienerberger – de la procesele de producție și dezvoltarea produselor, până la climă și energie, economie circulară, biodiversitate și mediu, angajați, etică în afaceri și responsabilitate socială.

Aplicația GardenVisions de la Semmelrock

Îți dorești să îți amenajezi terasa, grădina sau aleea, dar nu știi cum ar arăta sau ce produs ți se potrivește?

De unde cumperi?

Prin intermediul reţelei de distribuitori, produsele noastre sunt disponible în fiecare zonă a ţării.

Descarca documente

Cataloage, fise tehnice, brosuri si multe altele.

Newsletter

Fii primul care afla de cele mai noi promotii, produse si evenimente.

Social Media

Cauti o sursa de inspiratie pentru proiectul tau? Urmareste-ne pe social media.