Bun venit! Aceasta este modalitatea de căutare a Declaraţiilor de Performanţă (DoP) şi a marcajului CE pentru produsele Semmelrock.

Ce este un marcaj DoP, respectiv CE?

Ordonanţa privind produsele din domeniul construcţiilor Nr. 305/2011 a Comunităţii Europene prevede o aşa-numită Declaraţie de performanţă (eng „Declaration of performance“, DoP) Prin care producătorul declară conformitatea caracteristicilor produselor livrate cu performanţa declarată. În baza acestei Declaraţii de Performanţă producătorul va aplica un marcaj CE (fr. „Communautés Européennes“), pentru ca produsul să poată fi furnizat pe piaţă. Prin marcajul CE declarăm că există o Declaraţie de performanţă pentru aceste produse. Atât în Declaraţia de Performanţă cât şi în declaraţie CE se regăsesc caracteristicile produselor descrise normativ. Păstrăm aceste declaraţii de performanţă pe o durată de minim 10 ani şi vi le punem oricând la dispoziţie în acest interval.

Cum pot obţine o Declaraţie de Performanţă (DoP) pentru un produs Semmelrock ?

Îți oferim două posibilităţi pentru a solicita o Declaraţie de Performanţă pentru un produs Semmelrock.

1. Căutare Online cu ajutorul codului DoP

Semmelrock Online-Suche mit DoP Nummer

Toate produsele Semmelrock pentru care este necesară o Declaraţie de Performanţă conform normei sunt marcate cu un cod de produs din mai multe cifre (cod DoP). Acest cod se regăseşte pe etichetă (vezi grafic).

Atenție: la introducerea codului DoP se face diferențierea între litere mari si litere mici.

Fişa de date se poate stoca pe calculator sau se poate imprima direct.

2. Solicitare DoP cu ajutorul codului QR

Semmelrock DoP

Scanează codul QR de pe eticheta produsului cu un cititor standard de coduri QR. Vei fi automat direcționat către instrumentul DoP Online cu codul DoP primit deja (vezi imaginea). Selecează țara și fă clic pe butonul „Request DoP”.

Nu ai găsit codul DoP pe etichetă?

Pentru produsele fabricate înainte de 01.07.2013, codul DoP nu mai este afișat pe etichetă. De aceea îți oferim pentru aceste produse Declarația de Performanță generală pentru pavaje, dale, borduri, elemente de zidărie și bolțari. Declarația de Performanță pentru aceste produse poate fi căutată folosind următoarele coduri DoP:

– Pavaje: cod DoP 1338ROCOMW1580
– Dale: cod DoP 1339ROCOMW1580
– Borduri: cod DoP 1340ROCOMW1580