Bun venit! Aceasta este modalitatea de căutare a Declaraţiilor de Performanţă (DoP) şi a marcajului CE pentru produsele Semmelrock.

Ce este un marcaj DoP, respectiv CE?

Ordonanţa privind produsele din domeniul construcţiilor Nr. 305/2011 a Comunităţii Europene prevede o aşa-numită Declaraţie de performanţă (eng „Declaration of performance“, DoP) Prin care producătorul declară conformitatea caracteristicilor produselor livrate cu performanţa declarată. În baza acestei Declaraţii de Performanţă producătorul va aplica un marcaj CE (fr. „Communautés Européennes“), pentru ca produsul să poată fi furnizat pe piaţă. Prin marcajul CE declarăm că există o Declaraţie de performanţă pentru aceste produse. Atât în Declaraţia de Performanţă cât şi în declaraţie CE se regăsesc caracteristicile produselor descrise normativ. Păstrăm aceste declaraţii de performanţă pe o durată de minim 10 ani şi vi le punem oricând la dispoziţie în acest interval.

Cum pot obţine o Declaraţie de Performanţă (DoP) pentru un produs Semmelrock ?

Vă oferim două posibilităţi pentru a solicita o Declaraţie de Performanţă pentru un produs Semmelrock.

1. Căutare Online cu ajutorul codului DoP

Semmelrock Online-Suche mit DoP Nummer

Toate produsele Semmelrock pentru care este necesară o Declaraţie de Performanţă conform normei sunt marcate cu un cod de produs din mai multe cifre (cod DoP). Acest cod se regăseşte pe etichetă (vezi grafic).

Pentru căutare introduceţi codul produsului din mai multe cifre (cod DoP) în următoarea căsuţă şi executaţi clic pe „Căutare”.

Atenție: la introducerea codului DoP se face diferențierea între litere mari si litere mici.

Fişa de date se poate stoca pe calculator sau se poate imprima direct.

Nu ai găsit codul DoP pe etichetă?

Pentru produsele fabricate îninte de 01.07.2013, codul DoP nu mai este afișat pe etichetă. De aceea vă oferim pentru aceste produse Declarația de Performanță generală pentru pavaje, dale, borduri, elemente de zidărie și bolțari. Declarația de Performanță pentru aceste produse poate fi căutată folosind următoarele coduri DoP:

– Pavaje: cod DoP 1338ROCOMW1580
– Dale: cod DoP 1339ROCOMW1580
– Borduri: cod DoP 1340ROCOMW1580

2. Solicitare DoP cu ajutorul codului QR

DoP poate fi solicitat şi prin intermediul telefonului mobil. Puteţi obţine Declaraţia de Performanţă şi prin scanarea cu telefonul mobil sau a tabletei a Codului QR aflat pe etichetă. Salvaţi DoP-ul obţinut ca şi screenshot apoi îl puteţi distribui prin e-mail sau MMS.DoP-ul poate fi şi tipărit.

Nota: vă rugăm să luaţi în calcul data producţiei care este indicată pe etichetă.

Solicitările DoP pentru producţii din perioada 01.07.2013 – 27.06.2016

Semmelrock Abfrage über QR-Code

Pentru a putea face acest lucru trebuie să instalaţi aplicaţia pe care v-o punem la dispoziţie cu titlu gratuit. Toate datele legate de DoP sunt deja incluse în QR Code. Acest lucru înseamnă că întregul DoP este pe deplin indicat pe telefonul sau tableta dumneavoastră după scanarea QR Code-ului de pe eticheta. Nu este necesară o conexiune mobilă.

Solicitari DoP Request pentru productii dupa data de 27.06.2016

Semmelrock DoP

Dop-ul poate fi obţinut prin aplicaţia gratuită Wienerberger DoP cu orice cititor de QR Code direct pe smartphone sau tabletă.Doar scanaţi codul QR de pe etichetă şi urmaţi link-ul de pe sistemul de căutare.Numarul DoP-ului este inclus automat. Selectaţi ţara de sub butonul “Select Country” şi alegeţi “Request DoP” pentru a obţine declaraţia.

Această procedură necesită conexiune mobilă.

Aplicaţia Wienerberger DoP poate fi descarcată şi instalată pe telefon sau tabletă din următoarele locaţii:

DoP App

Declaraţia de Performanţă se poate documenta cu ajutorul unui Screenshot şi se poate trimite apoi prin e-mail sau MMS ca apoi să poată fi imprimată.