Acum ai ocazia să iți transformi grădina într-o operă de artă!

Valoarea stă în detalii!

Cere oferta AICI

 

Bradstone Riviera Dale

În funcție de impactul luminii și modelul de așezare, liniile ondulate în suprafața produsului creează un aspect izbitor și dezvăluie frumusețea naturală a acestui design individual.

 

 

 

Umbriano Dale

Dalele Umbriano deschid noi perspective în conceptul de amenajare a spaţiului prin execuţia de excepţie şi caracterul individual. Trecând de la pavaj la dalele Umbriano, puteţi obţine o amenajare omogenă a suprafeţei. Cu dalele din această colecţie nu vi se va mai limita libertatea de amenajare iar spaţiul creat va avea o notă distinctă. Creaţi un spaţiu unic, cu contururi clare şi nuanţe de culori desprinse din natură.

 

 

Asti Colori Dale

Moderne și expresive, cu un design puternic conturat. Compoziție elegantă de culori, cu aspect deosebit al suprafeței, completat de forma liniară cu margini drepte. Cu alte cuvinte, noile dale ASTI Colori: ideale pentru a crea un mediu ambiental special.

 

 

 

Asti Natura Dale

ASTI Natura reprezintă echivalentul pentru eleganța simplă. Amestecurile de griuri atemporale creează o atmosferă relaxantă. Acest tip de dale se combină în mod ideal cu ASTI Colori, rezultatul fiind delimitarea elegantă a suprafețelor cu accente inedite.

 

 

 

Citytop Grande Pavaje

Designul modern al pavajelor de dimensiuni mari cu muchii cu microcant asigură o impresie unică a suprafețelor. Umbrirea culorii conferă suprafeței totale o atingere delicată și se amestecă ușor cu împrejurimile.

 

 

 

Appia Antica Dale

Cu un aspect natural și o rezistență sporită, dalele Appia Antica ne amintesc că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului. O soluție pentru o atmosferă caldă, un aspect natural și o rezistență sporită atât pentru terasele din apropierea casei, cât și pentru alei sau zone de promenadă.

 

 

 

Appia Antica Pavaj

Suprafața nuanțată oferă tente calde și reflexe de cuarț, senzații vizuale ce rup monotonia specifică teraselor ample și căilor de acces în linii drepte făcând trecerea de la stilul tradiţional la cel modern. Caracterul individual al pavelelor, rezistența la uzură fac din Appia Antica un pavaj cu potențial maxim de admirație pe termen lung.

 

 

 

Perla Pavaj

Foarte elegantă, cu o suprafață ușor structurată, care va da terasei un aspect distinctiv. Folosind agregate naturale obținem delicate reflexii perlate.

 

 

 

 

Rettango Pavaje

Rettango înseamnă rezistență și flexibilitate în același timp. Cromatica discretă cu trăsături fine, textura naturală specifică betonului și varietatea destinațiilor de amenajare fac din Rettango clasicul pavajelor vibropresate.

 

 

 

Pastella Pavaje

Soluția de amenajare cu pavajele Pastella reprezintă o expresie a standardelor estetice ridicate, dar și a unei funcționalități optime. Suprafața cu aspect de criblură din piatră naturală accentuează rezistența în timp a produsului, iar formatele combinate ajută la efectuarea unui montaj facil și curat.