SIMTE EMOȚIA PRIMULUI PAS ÎN NOUA TA GRĂDINĂ

Pășește în povestea ta frumoasă pe dalele și pavajele Semmelrock. 
Te vei bucura de confortul și eleganța sa întreaga viață.

Cere oferta AICI 


Pavaj Umbriano Combi

Umbriano Combi Pavaj

Umbriano de la Semmelrock întruchipează finețea absolută în amenajarea suprafețelor exterioare. Aspectul său de marmură tăiată drept și granulația foarte fină de suprafață fac din fiecare piatră un unicat, ce satisface cele mai exigente gusturi în materie de design exterior.

Pavaj La Linia


La Linia Combi Pavaj

Pavajele La Linia se pot asimila cu ușurință stilului clasic, prin eleganța și rafinamentul formelor și culorilor.În această categorie se încadrează și dalele La Linia. Împreună sunt combinaţia ideală dintre preţios şi natural.

Pavaj Asti Combi

Asti Combi Pavaj

Pavajele ASTI combi oferă o soluție de amenajare pentru spațiile aerisite, terase deschise, spații de primire ce se vor a fi elegante și primitoare fără a afecta cromatica ambientală. Formatele combinate alungite, precum și jocul de gri nuanțat sunt calităţi distinctive pentru pavajele ASTI combi.

Pavaj City Top

CITYTOP Grande Combi

Designul modern al pavajelor de mari dimensiuni, Citytop Grande, cu muchii cu microcant asigură o impresie unică a formelor. Tehnica specială colorflow realizată prin amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale creează o suprafață expresivă cu note aparte.

Pavaj Appia Antica

Appia Antica Pavaj

Pavajele Appia Antica sunt o soluție de amenajare creativă. Suprafața nuanțată oferă tente calde și reflexe de cuarț, senzații vizuale ce rup monotonia specifică teraselor ample și căilor de acces în linii drepte făcând trecerea de la stilul tradiţional la cel modern.

Dale Apia Antica

Appia Antica Dale

Cu un aspect natural și o rezistență sporită, dalele Appia Antica ne amintesc că frumusețea nu ține cont de trecerea timpului. O soluție pentru o atmosferă caldă, un aspect natural și o rezistență sporită atât pentru terasele din apropierea casei, cât și pentru alei sau zone de promenadă.

Pavaj Pastella

Pastella Combi Pavaj

Sistemul patentat Einstein® al formatului combi oferă o umplere optimă a rosturilor cu nisipul Stones Eco în timp ce pietrele decorative Thasos scot în evidență cromatica gamei. Pavajul Pastella se încadrează prin eleganţă şi distincţie în orice trend de amenajare.

Pavaj Rettango

Rettango Combi Pavaj

Pavajele Rettango înseamnă rezistență și flexibilitate în același timp. Cromatica discretă cu trăsături fine, textura naturală specifică betonului și varietatea destinațiilor de amenajare fac din Rettango clasicul pavajelor vibropresate.