Sistemul Einstein®

Sistemul patentat de la Semmelrock oferă o umplere optimă a rosturilor printr-un sistem îmbinare de jur împrejur cu elemenetele speciale de distanţare şi fixare, creându-se astfel numai câteva puncte de contact între pavaje.

Află mai multe »
Semmelrock ARTE Segmenbogenpflaster

ARTE Pavaj Arc de Cerc

Farmecul multor centre istorice este dat într-o mare măsură de suprafeţele cu pavaje vechi. De cele mai multe ori e vorba de pavaje de mici dimensiuni, care sunt dispuse în arcuri de cerc, conferind suprafeţelor pavate un stil aparte. Noul sistem de pavaje Arc de Cerc ARTE îmbină aspectul estetic al pavajelor demici dimensiuni cu care sunt pavate numeroase oraşe europene cunoscute, aducând în plus avantajele pavajelor moderne autoblocante.

Află mai multe »
Semmelrock Oberflächenschutz für Pflaster und Platten

Semmelrock Protect®

Pietrele de pavaj trebuie să îşi păstreze în timp frumuseţea şi culorile vii. Şi, la fel de important, să se adapteze în mod natural ambientului. Aceasta este premiza noastră de referinţă, pe care am formulat-o mai departe către laboratoarele noastre de cercetare şi dezvoltare.

Află mai multe »
Semmelrock Kombiform

Forma combi

În forma combi de la Semmelrock este vorba de o anumită unitate de montaj, care e alcătuită din pavaje cu un numar finit de dimensiuni modulare.

Află mai multe »