Calitate prin inovaţie

Inovația și funcționalitatea determină filosofia produsului Semmelrock. Aici puteți afla mai multe despre pictogramele folosite pentru etichetarea produselor noastre

Semmelrock Protect® Plus

Semmelrock Protect® Plus

Suprafața este impregnată cu Semmelrock Protect Plus pentru o curățare facilă și rezistență crescută la intemperii.

Semmelrock Protect®

Semmelrock Protect® este o tehnologie patentată de Semmelrock, dezvoltată pentru protejarea suprafeţei pietrelor de pavaj.

Află mai multe »
Semmelrock Pavaje ECO

Pavaje ECO

Datorită imbinărilor cu rosturi de mari dimensiuni pavajele eco permit drenajul eficient al apei prin patrunderea facilă a acesteia de pe suprafață în sol.

Sistemul Einstein

Sistemul Einstein®

Sistemul Einstein este un sistem patentant de îmbinare prevăzut cu un element special de îmbinare cu distanţiere. Această tehnică de îmbinare inteligentă şi patentată este special concepută pentru suprafeţele exploatate intens, cu trafic greu şi încărcări mari. Prin elementele de îmbinare şi distanţare integrate în sistemul elementelor de pavaj se asigură o distanţă de rosturi conform standardelor. Aceasta face posibilă o umplere a rosturilor corespunzătoare între pavaje.

Află mai multe »
Finisarea suprafețelor

Finisarea suprafeţelor

Suprafaţa multor pavele din beton Semmelrock este finisată într-o etapă ulterioară. Rezultatul conferă fiecărei game de pavele o anumită nobleţe, o notă personală fără a afecta însă proprietăţile pavajului. Tehnicile de finisare sunt: periere, spălare, antichizare, structurare, beton-aparent, sablare, spargere.

Află mai multe »
Criterii CE

Criterii CE

Pavajele, dalele şi bordurile Semmelrock au înscris simbolul CE, garanţia verificării produselor conform cu SR EN 1338 (pavele), SR EN 1339 (dale) şi SR EN 1340 (borduri). Acest simbol permite punerea în circulaţie a produselor în toate ţările UE şi este marcat pe etichetele paleţilor. De aici rezultă un avantaj în ceea ce priveşte calitatea, în raport cu alte produse de pe plan intern şi extern care, deşi poartă un însemn CE, nu corespund cerinţelor stricte de calitate ale altor standarde în vigoare.

Află mai multe »

Semmelrock Concept

Aspect unitar obținut prin combinarea diferitelor produse din aceeași gamă.

Forma Combi

Forma Combi

Forma combi este o unitate de montaj formată din mai multe pavaje cu diferite formate. Avantajele sunt un montaj mai uşor şi mai rapid, la care închiderea pe margine este întotdeauna dreaptă.

Află mai multe »
 Calitate

Calitate

Produsele Semmelrock sunt realizate şi verificate în conformitate cu normele europene SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Semmelrock oferă clienţilor săi valoare adăugată, printr-o calitate ce depăşeşte normele legale.
În acest sens, ne preocupă:

  • calitatea ridicată a materiilor prime de la furnizorii locali
  • asigurarea internă a calităţii în fiecare etapă a producţiei
  • amplasarea punctelor de vânzare aproape de client
Rezistenţă la îngheţ şi sare de degivrare

Rezistenţă la îngheţ şi sare de degivrare

Semmelrock garantează rezistenţa la îngheţ şi sare de degivrare pentru toate produsele declarate conform cu SR EN 1338, SR EN 1339 şi SR EN 1340. Pot fi utilizate numai soluţii de topire a gheţii indicate pentru beton (de ex. pe bază de NaCl). Soluţiile de topire a gheţii pe bază de sulfaţi pot provoca deteriorări ale betonului.

Rezistenţă la îngheţ

Rezistenţă la îngheţ

Produsul este rezistent la îngheț dar nu și la soluțiile pentru degivrare.

Capacitate portantă

Notă importantă:

Capacitatea de rezistenţă la trafic este o funcţionalitate optimă în condițiile în care montajul a fost realizat în conformitate cu instrucțiunile aferente.
În general, îți recomandăm să apelezi la consiliere profesională pentru alegerea produsului adecvat.

Adecvat pentru trafic pietonal

Adecvat pentru trafic pietonal

Adecvat pentru trafic auto ușor

Adecvat pentru trafic auto ușor

Adecvat pentru trafic auto greu

Adecvat pentru trafic auto greu