Suprafaţa colecţiilor de pavaje Semmelrock sunt finisate într-o etapă ulterioară procesului de fabricaţie, prin supunerea fiecărei pietre de pavaj unui procedeu special de tratare. Acesta conferă pavajului o notă distinctă şi îi garantează un design deosebit.

Suprafaţă marmorată

Semmelrock Suprafaţă marmorată

O tehnică de fabricație patentată internațional, care oferă suprafeței un aspect marmorat natural și face ca fiecare piatră de pavaj sau fiecare dală să fie unică. Marginile simple sunt parte a aspectului natural al pavajelor și dalelor Umbriano.

Suprafața ”Perla“

Semmelrock Suprafața ”Perla“

Prin utilizarea unei tehnici speciale de finisaj, suprafața este ușor rugoasă dezvăluind piatra naturală aflată în suprafața de beton. Rezultatul este unul elegant cu accente de culoare și sclipiri perlate.

Suprafață ”Colorflow“

Semmelrock Suprafață ”Colorflow“

Amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale este caracteristic suprafeței Colorflow. Combinația precisă de nuanțe multicolore creează o suprafață expresivă cu note aparte.

Suprafață „Colormix“

Semmelrock Suprafață „Colormix“

Amestecul de culori de pe fiecare piatră de pavaj în parte creează un efect optic viu și armonios. Astfel, chiar și suprafețele extinse sunt însuflețite și capătă dinamism.

Suprafaţă fin periată

Suprafața este tratată printr-un proces special de periaj. Rezultatul este o suprafață catifelată.

Suprafață sablată

Semmelrock Suprafață sablată

Suprafața este finisată printr-un proces special de abraziune ce are ca rezultat final un aspect mat și mătăsos.

Suprafață cu “aspect de lemn”

Semmelrock Suprafață cu ”aspect de lemn“

Prin folosirea unei metode speciale de producție cu beton umed, structura naturală a lemnului este recreată într-un mod deosebit de realist. Rezultatul: o soluție alternativă a lemnului, ideală pe termen lung datorită rezistenței sporite la apă, îngheț, șocuri și uzură.

Suprafaţă periată

Semmelrock Suprafață periată

Pietrele de pavaj sunt prelucrate mecanic cu ajutorul unor perii. Suprafaţa periată impresionează printr-o prezenţă deosebită.

Suprafaţă spălată

Semmelrock Suprafaţă spălată

Structura suprafeţei spălate este atent prelucrată. Granulaţiile de la suprafaţă aduc ambientului accente naturale de strălucire. Astfel, întreaga suprafaţă va avea o luminozitate aparte.

Suprafață structurată

Semmelrock Suprafață structurată

Suprafața structurată reproduce aspectul de piatră naturală, aspect intensificat de detalii precum structurile fine, marginile neregulate și texturile reliefate.

Suprafață antichizată

Semmelrock Suprafață antichizată

Pentru o ambianță nostalgică: nota rustică și marginile rotunjite ale pietrelor sunt obținute printr-un procedeu mecanic, care le oferă un aspect antic, dar rezistent, în același timp.

Suprafață cioplită

Procedeul mecanic la care este supusă suprafața îi conferă acesteia un aspect natural de piatră spartă. Granulațiile naturale sunt foarte vizibile astfel pe textura
aspră.

Suprafață beton aparent

Semmelrock Suprafață beton aparent

Acest tip de suprafață fără tratament adițional are un aspect modern și, în același timp, simplu. Este disponibilă fie într-o singură culoare, fie în combinație de mai multe nuanțe și poate fi utilizată pentru aplicații diverse.

Suprafață dale porțelanate

Semmelrock Suprafață dale porțelanate

Dalele porțelanate de doar 2 cm grosime, AirPave se prezintă în culori de o eleganță rafinată. Alegeți între structuri și culori diferite, ținând cont de cerințele dumneavoastră personalizate.

Suprafata cărămizi klinker

Semmelrock Suprafata cărămizi klinker

Design si armonie cu natura. Adevărate cărămizi klinker ce conferă personalitate spaţiului amenajat.