Suprafaţa colecţiilor de pavaje Semmelrock sunt finisate într-o etapă ulterioară procesului de fabricaţie, prin supunerea fiecărei pietre de pavaj unui procedeu special de tratare. Acesta conferă pavajului o notă distinctă şi îi garantează un design deosebit.

Suprafaţă marmorată

Un proces în curs de patentare care conferă suprafeţei un aspect de marmorare naturală şi face ca fiecare piatră şi dală să devină unicat.

Suprafaţă spălată

Semmelrock Oberfläche "gecurlt" La Linia basalt

Structura suprafeţei spălate este atent prelucrată. Granulaţiile de la suprafaţă aduc ambientului accente naturale de strălucire. Astfel, întreaga suprafaţă va avea o luminozitate aparte.

Suprafaţă periată

Semmelrock Terra Toscana caramel periata

Pietrele de pavaj sunt prelucrate mecanic cu ajutorul unor perii. Suprafaţa periată impresionează printr-o prezenţă deosebită.

  • Terra Toscana

Suprafață ”Colorflow“

Amestecul curgător de culori vii și nuanțe individuale este caracteristic suprafeței Colorflow. Combinația precisă de nuanțe multicolore creează o suprafață expresivă cu note aparte.

Suprafață „Colormix“

Semmelrock Nardo Colormix

Amestecul de culori de pe fiecare piatră de pavaj în parte creează un efect optic viu și armonios. Astfel, chiar și suprafețele extinse sunt însuflețite și capătă dinamism.

Suprafață cu “aspect de lemn”

Prin folosirea unei metode speciale de producție cu beton umed, structura naturală a lemnului este recreată într-un mod deosebit de realist. Rezultatul: o soluție alternativă a lemnului, ideală pe termen lung datorită rezistenței sporite la apă, îngheț, șocuri și uzură.

Suprafață structurată

Suprafața structurată reproduce aspectul de piatră naturală,
aspect intensificat de detalii precum structurile fine,
marginile neregulate și texturile reliefate.

Suprafață antichizată

Semmelrock Oberfläche "gerumpelt"

Pentru o ambianță nostalgică: nota rustică și marginile rotunjite ale pietrelor sunt obținute printr-un procedeu mecanic, care le oferă un aspect antic, dar rezistent, în același timp.

Suprafața ”Perla“

Semmelrock Suprafața Perla

Prin utilizarea unei tehnici speciale de finisaj, suprafața este ușor rugoasă dezvăluind piatra naturală aflată în suprafața de beton. Rezultatul este unul elegant cu accente de culoare și sclipiri perlate.

  • Perla

Suprafață cioplită

Semmelrock Oberfläche "gespalten" Sonnblick

Procedeul mecanic la care este supusă suprafața îi conferă acesteia un aspect natural de piatră spartă. Granulațiile naturale sunt foarte vizibile astfel pe textura
aspră.

Suprafață beton aparent

Semmelrock Oberfläche "beton-rau"

Acest tip de suprafață fără tratament adițional are un aspect modern și, în același timp, simplu. Este disponibilă fie într-o singură culoare, fie în combinație de mai multe nuanțe și poate fi utilizată pentru aplicații diverse.

  • Senso Grande, ARTE Segmentbogenpflaster, Appia antica ungerumpelt, Pisa antik ungerumpelt, Rettango, Trendyline Pflaster, Rasengitterstein Rechteckpflaster, Trendyline Platte, Gartenplatte, Rivallo Zaun