Inspiră-te din grădinile Semmelrock!

Amenajate cu stil, modelele de gradini propuse de Semmelrock pot constitui adevarate surse de inspiratie pentru propria gradina. Astfel poti descoperi ce model de pavaj are un potential mai mare de a pune in valoare spatiul exterior. Poti alege dintr-o mare varietate de forme si culori si admira modelele deja create pentru terase si cai de acces. In plus, gasesti sugestii de montaj pentru mini-palisade. O echipa de experti va acorda consultanta tehnica pentru fiecare proiect in parte.

Te asteptam la gradinile expozitionale Semmelrock din Romania

Locatii si program de vizitare:

  • Fabrica Semmelrock Stein + Design Bolintin Vale
    Judetul Giurgiu, Str. Palanca nr. 2E
    (Luni-Vineri intre orele 9:00 – 18:00)
  • Fabrica Semmelrock Stein + Design Teius
    Judetul Alba, Str. Drumul Beldiului nr. 2
    (Luni-Vineri intre orele 9:00 – 18:00)
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item

Servicii cu „S” mare

Serviciile sunt o componenta majora în munca noastră pentru că angajații noștri se dedică în totalitate acestei activități. Produsele pe care le alegei pentru decorarea terasei sau a grădinii tale reprezintă o decizie pe termen lung, de aceea este esențial să beneficiezi de cea mai bună consultanță. Pentru a îți oferi soluția optimă de amenajare, colaborăm cu companii din domeniul peisagisticii, precum și din domeniul construcțiilor.

La Semmelrock vei găsi profesioniști care execută lucrari personalizate pentru arhitecți, peisagiști, restauratori de monumente, specialiști în transporturi și tehnicieni. Lucrăm, de asemenea, cu programe de simulare 3D și urmăm principiul One-Stop-Shopping cu partenerii noștri. Astfel, te insoțim la finalizarea execuției și la recepția grădinii tale.

Localizare Bolintin Vale