În tumultul evenimentelor cu care întreaga planetă se confruntă în prezent, suntem nevoiți să explorăm noi modalități de a da sens vieților noastre și de a găsi acele lucruri ce ne fac să zâmbim, sa fim conectați la realitate și să facem ceva important pentru noi înșine pentru a depăși această perioadă grea.

  • Rezervă-ți un moment pentru a reflecta la ce ai nevoie cu adevărat în jurul tău pentru a-ți crea un mediu propice pentru liniștea și productivitatea ta
  • Începe-ți diminețile cât mai devreme pentru a termina sarcinile la timp și pentru a te bucura de reușite
  • Permite-ți să iei pauze regulate și profită de acestea pentru a lua o gură de aer proaspăt

De asemenea, acum este momentul potrivit să te gândești la cum ți-ai dori să arate spațiul tău pentru relaxare atunci cand simți nevoia să iei o pauză de la munca de acasă. Dacă ai la dispoziție un spațiu exterior de tip terasă sau balcon îl poți amenaja astfel încât să te poți bucura de el și în timpul de lucru, dar și pentru a completa priveliștea din interior.

Transformă terasa într-o extindere a spațiului interior.

Recomandarea specialiștilor Semmelrock Stein+Design este să folosești dalele porțelanate AirPave. Având o grosime de numai 2 cm, acestea creează un efect vizual puternic atât pe suprafețe mari cât și suprafețe restrânse, putând fi montate în grădină, pe terasele de pe acoperiș, balcoane sau logii.

Selecția formatelor diferite și structurile atractive ale suprafețelor, precum și diversitatea modelelor de montaj se potrivesc oricărui stil, lucru ce îți va permite crearea unor soluții unice și creative de design.

Alege un stil

Primul pas în amenajarea sau redecorarea spațiului exterior este alegerea unei teme pe baza căreia se stabilesc ulterior zonele funcționale în strânsă legătură cu activitățile pe care îți dorești să le desfășori.

Design în stil vintage

Dalele porțelanate AirPave CASONA fac din fiecare suprafață un punct de atracție extraordinar. Formatul clasic întâlnește designul sofisticat, iar prin jocul creat de interacțiunea diferitelor nuanțe adaugă un caracter special fiecărei dale. Montate pe terasa ta vor crea o atmosferă de nostalgie cu un aer primitor.

În cazul în care optezi pentru o varianta într-o notă vintage, dalele AirPave CASONA Deco se adaptează abil cerințelor tale. Liniile clare, culorile calde și formatul generos de 60x60cm vor transforma orice terasă într-un lounge atractiv.

AirPave CASONA Deco

Design în stil industrial

În cazul în care vrei să optezi pentru un decor inovator, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către AirPave TOLEDO.

Selecția atentă a nuanțelor de gri și alb, precum și formatul mare de 120×60 cm garantează o pardoseală din ceramică porțelanată pentru exterior ce se încadrează perfect în stilul industrial, minimalist. Această tendință de a utiliza materiale în dimensiuni foarte mari are ca scop obținerea unui efect vizual de continuitate, adaptat la cerințele fiecărui tip de amenajare și oferind un aspect simplu și foarte funcțional.

AirPave Toledo

Design în stil modern

AirPave MONARO definește accente strălucitoare, iar structura fină a reliefului transformă suprafețele în atracții vizuale cu forme desăvârșite. Culorile clare permit amenajarea spațiului în note contrastante sau “ton sur ton” și astfel terasa va căpăta un aer modern, neîncărcat, cu linii simple care te vor ajuta să profiți din plin de priveliștea exterioară.

Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item

Design în stil retro

Culorile calde și structura fină a lemnului definesc AirPave SELVA. Aceste dale ies în evidență datorită reproducerii fidele a panourilor din lemn combinând aspectul acestuia cu durabilitatea și rezistența plăcilor din porțelan. Folosind dalele Selva vei obține o atmosferă calmă, primitoare, rezonând cu natura prin nuanțele calde și formatul generos alungit.

Dacă ești un fan shabby chic AirPave Selva îți oferă exact suportul de care întregul decor are nevoie pentru a sublinia acea opulență caldă atât de necesară unei astfel de amenajări.

AirPave Selva

Rezistența, versatilitatea și estetica actuală sunt argumente în alegerea acestor dale care au devenit o soluție ideală pentru amenajările exterioare și în același timp o resursă practică și elegantă.

Citește și:
Grădina Toscană
Sufrageria din grădină
Piscina – colțul de vacanță din grădina ta
Pavaj Penter – eleganță cu durată nelimitată de viață
Gardul – element funcțional cu un puternic impact vizual