Pasiune pentru Pavaje

Ca artiști și designeri ce modelează spațiul exterior ne dedicăm complet pasiunii pentru pavaje prin ceea ce suntem și prin ceea ce facem. Motto-ul care ne guvernează “Passion for Paving” (Pasiune pentru pavaje) exprimă foarte clar această aspirație atât angajaților, cât și partenerilor noștri. Este în același timp un îndemn, dar și o asumare responsabilă a tendinței noastre de continuă evoluție creativă, tehnologică și de know-how, astfel încât toți clienții noștri să solicite și să aplice soluțiile peisagistice extrem de diversificate și versatile pe care le au produsele Semmelrock.

Despre Grupul Semmelrock

De peste 60 de ani, Semmelrock Stein+Design a lansat trenduri si a stabilit standarde în domeniul pavajelor din beton, prin design sofisticat, tehnologie de ultimă generație și know-how în procesul de producție. În mod firesc, Semmelrock s-a remarcat ca furnizor de top, leader pe piața pavajelor de înaltă calitate în CEE.

Semmelrock este o companie Wienerberger 100% ce deține bazele unei industrii moderne şi o reţea de producţie şi distribuţie extrem de eficientă în Europa Centrală şi de Est. Grupul numără în total aproximativ 900 de angajaţi şi gestionează 14 fabrici în 7 tări, acestea fiind – Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Polonia, Croaţia, România şi Bulgaria – precum și reprezentanțe de vânzare în Slovenia, Serbia, Bosnia+Herţegovina, Muntenegru şi Macedonia. Sediul central este localizat la Viena – Semmelrock International GmbH și reprezintă compania leader a Grupului Semmelrock, responsabilă pentru filialele din CEE.

Mai multe detalii: www.semmelrock.group 

Sustenabilitate

Devotată principiilor responsabilității sociale, compania Semmelrock a optat pentru aplicarea modelului de management sustenabil. Fabricile noastre locale dezvoltă un sistem integrat de serviciu clienți,consolidând astfel structurile regionale. Prin optimizarea rutelor de transport pentru procurarea materialelor prime și livrarea produselor noastre către clienți ajutăm protejarea mediului înconjurător. Sustenabilitatea este integrată în strategia corporației de foarte mult timp, devenind astfel o componentă de bază în toate activitățile derulate. Aceasta presupune în special protecția mediului în procesele de producție și dezvoltarea unor soluții de produs inovative și funcționale. Raportarea sustenabilității Wienerberger reflectă angajamentul nostru față de o dezvoltare durabilă.

Află mai multe: www.wienerberger.com/sustainability