Oferte de muncă la Semmelrock România

Aici vei găsi toate locurile de muncă vacante la Semmelrock Romania. Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea ta!

Dacă consideri ca ai aptitudinile necesare pentru a te alatura echipei noastre, te rugăm sa trimiti CV-ul direct la persoana de contact menționată în anunț sau la adresa cariere@semmelrock.com

Datele personale furnizate de tine, inclusiv datele personale din documentele atașate vor fi utilizate și stocate de către Semmelrock stein+design S.R.L. în scopul prelucrării solicitării tale și pentru a te contacta dacă sunt necesare informații adiționale sau dacă sunt disponibile noi posibilități de carieră pentru tine.

Datele tale vor fi tratate ca fiind confidentiale. Acordul tau poate fi retras in orice moment printr-o solicitare la office.romania@semmelrock.com. Legalitatea prelucrarii datelor tale inainte de retragerea consimtamantului ramane neafectata. Pentru toate detaliile referitoare la stocarea, prelucrarea si stergerea datelor, precum si drepturile tale privind utilizarea datelor personale, te rugam sa consulti Termeni si Conditii disponibili la adresa urmatoare: informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Poziții deschise în acest moment: