Finisarea suprafețelor adaugă rafinament produselor din portofoliul Semmelrock Stein+Design, conferindu-le un aspect atractiv sau îmbunătățindu-le funcționalitatea prin aderența pe care o oferă spațiului amenajat.

Produsele noastre prezintă suprafețe finisate în timpul procesului de fabricație prin supunerea fiecărei pietre de pavaj unui procedeu special de tratare. Acesta conferă pavajului o notă distinctă și îi garantează în același timp un design aparte.

O modalitate de a aduce un plus de personalitate grădinii tale este reprezentată de alegerea noilor dale CARAT care completează portofoliul nostru cu 2 modalități noi de finisare a suprafeței:

Suprafața sablată

Aceasta presupune un proces special de abraziune care are ca rezultat final un aspect mat și mătăsos al fiecarei pietre de pavaj. Noile dale CARATfinezza sunt expresia minimalismului prin formatul de mari dimensiuni cu margini drepte și microcant. Ca prelungire a spațiului interior, grădina amenajată folosind aceste dale capătă un spirit modern reprezentativ pentru timpul în care este creată.

CARATfinezza

Formele sunt simplificate până la extrem ilustrând astfel un principiu util în arhitectură conform căruia “less is more”, iar atenția va fi concentrată pe jocul inedit dintre proporții și dimensiuni.

Un alt aspect important de avut în vedere este versatilitatea dalelor CARATfinezza întrucât simplitatea grădinii proiectate în stil minimalist îi poate oferi un ambient cu decor permanent. Prin mici schimbări în aspectul vegetației și al obiectelor de decor poți schimba aspectul grădinii tale oferindu-i impact vizual în orice anotimp în funcție de preferințele tale.

Suprafața fin periată

a dalelor CARATmondego și CARATsatino este tratată printr-un proces special de periaj având ca rezultat un aspect catifelat.

Alegerea CARATmondego cu aspect contemporan deosebit, format generos și culori discrete fac din aceste dale soluția ideală potrivită oricărei amenajări arhitecturale.

Privită în ansamblu, amenajarea grădinii folosind CARATmondego reprezintă un spațiu de tranziție între frumusețea creată de om și cea naturală pe care o remarcăm în textura deosebită și structura de filigran și accentele de mică din suprafață.

Estetica spațiului exterior pus în valoare de stilul echilibrat al dalelor CARAT este completată de confortul unui ambient modern, atemporal care îți va permite sa te bucuri de grădină și de rafinamentul designului ales.

Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item
Slide Item

CARATsatino dă o personalitate puternică grădinii tale prin suprafața fin slefuită împreuna cu spectrul armonios de culori al pietrelor naturale. Formatele extinse de 80×40 cm creează o ambianță spectaculoasă care îți va permite să creezi un adevărat living exterior inedit.

Funcționalitatea este aspectul cheie reprezentativ al grădinilor amenajate cu dalele CARATsatino. Prin liniile curate și clare, vei putea delimita cu precizie spațiile funcționale de care ai nevoie, transformând spațiul exterior într-unul ideal pentru primirea prietenilor, relaxare alături de familie sau simpla contemplare a naturii.

Există numeroase soluții în portofoliul de produse Semmelrock Stein+Design pe care ți le oferim pentru a-ți amenaja o grădină superbă în curtea casei tale. Fii inspirat și pregătit să petreci timp în casa și grădina ta alături de noile produsele Semmelrock Stein+Design pe care pe poți găsi aici. https://www.semmelrock.ro/download-uri/idei-pentru-gradina/

Citește și:
Grădina Toscană
Sufrageria din grădină
Piscina – colțul de vacanță din grădina ta
Pavaj Penter – eleganță cu durată nelimitată de viață
Gardul – element funcțional cu un puternic impact vizual