Orice desAsti Natura - daleign vine cu provocările lui, iar spațiul trebuie să fie amenajat în așa fel încât să raspundă nevoilor tehnice și dezideratelor estetice.

Soluția e una singură: materiale care se adaptează perfect situației, acoperind de fiecare dată tot ce se cere de la ele.

Considerat inițial un simplu material, betonul a devenit astăzi un adevărat trendsetter în arhitectură atât ca funcționalitate, cât și ca aspect.

Trafic pietonaAppia Antica - pavajl dar și carosabil? Pavajele din beton și materiale compozite Semmelrock beneficiază de o flexibiltate și rezistență ridicată.

Mai mult, ele pot impresiona atât prin frumusețea formelor, texturilor și strălucirea culorilor, oferind o mulțime de soluții de amenajare, cât și prin rezistența sporită la murdărie, la îngheț și sare de degivrare.Alături de aspectul deosebit și rezistența la diverse gabarite și temperaturi, pavajele din beton își păstrează forma inițială și în cazul decopertărilor.

 Nordic Maritime - dale

Prelucrarea prin intermediul celor mai moderne tehnologii conferă betonului proprietăți deosebite de consolidare și amenajare a suprafețelor, devenind adevărate piese de rezistență chiar și pentru stilurile cele mai pretențioase.

Bradstone Travero - dale

Convinge-te singur de frumusețea durabilă și funcționalitatea gamelor de pavaje și dale Semmelrock Stein+Design!