Inovaţie 5

 • ARTE Pavaj Arc de Cerc

  Farmecul multor centre istorice este dat într-o mare măsură de suprafeţele cu pavaje vechi. De celemaimulte ori e vorba de pavaje de mici dimensiuni, care sunt dispuse în arcuri de cerc, conferind suprafeţelor pavate un stil aparte. Noul sistem de pavaje Arc de Cerc ARTE îmbină aspectul estetic al pavajelor demici dimensiuni cu care sunt pavate numeroase oraşe europene cunoscute, aducând în plus avantajele pavajelor moderne autoblocante.

 • Semmelrock Premium

  Exclusivitatea şi individualitatea în amenajarea spaţiilor exterioare presupun cea mai mare grijă şi atenţie. Spre deosebire de alte produse, pavajele Semmelrock Premium se remarcă prin execuţia la cele mai înalte standarde şi caracterul lor unic.

 • Sistemul Einstein®

  Sistemul patentat de la Semmelrock oferă o umplere optimă a rosturilor printr-un sistem îmbinare de jur împrejur cu elemenetele speciale de distanţare şi fixare, creându-se astfel numai câteva puncte de contact între pavaje.

 • Forma combi

  În forma combi de la Semmelrock este vorba de o anumită unitate de montaj, care e alcătuită din pavaje cu un numar finit de dimensiuni modulare.

 • Semmelrock Protect®

  Pietrele de pavaj trebuie să îşi păstreze în timp frumuseţea şi culorile vii. Şi, la fel de important, să se adapteze în mod natural ambientului. Aceasta este premiza noastră de referinţă, pe care am formulat-o mai departe către laboratoarele noastre de cercetare şi dezvoltare.