Grădina, o experienţă multisenzorială

Inspiraţi-vă din grădinile Semmelrock!

Amenajate cu stil, modelele de grădini propuse de Semmelrock pot constitui adevărate surse de inspiraţie pentru propria grădină. Astfel puteţi descoperi ce model de pavaj are un potenţial mai mare de a pune în valoare spaţiul exterior. Puteţi alege dintr-o mare varietate de forme şi culori şi admira modelele deja create pentru terase şi căi de acces. În plus, găsiţi sugestii de montaj pentru mini-palisade. O echipă de experţi vă acordă consultanţă tehnică pentru fiecare proiect în parte.

 

Vă aşteptăm la grădinile expoziţionale Semmelrock din România

Locaţii şi program de vizitare:

 • Fabrica Semmelrock Stein + Design Bolintin Vale
  Judeţul Giurgiu, Str. Palanca nr. 2E
  (Luni-Vineri între orele 9:00 – 18:00)
   
 • Fabrica Semmelrock Stein + Design Teiuș
  Județul Alba, Str. Drumul Beldiului nr. 2
  (Luni-Vineri între orele 9:00 – 18:00)

 

Service cu „S” mare

Service-ul este o componentă majoră în munca noastră, pentru că angajaţii noştri se dedică în totalitate acestei activităţi. Produsele pe care le alegeţi pentru decorarea terasei sau a grădinii dumneavoastră reprezintă o decizie pe termen lung, de aceea este esenţial să beneficiaţi de cea mai bună consultanţă. Pentru a vă oferi soluţia optimă de amenajare, colaborăm cu firme din domeniul peisagisticii, precum şi din domeniul construcţiilor.

La Semmelrock veţi găsi profesionişti care execută lucrări personalizate pentru arhitecţi, peisagişti, restauratori de monumente, specialişti în transporturi şi tehnicieni. Lucrăm, de asemenea, cu programe de simulare 3D şi urmăm principiul One-Stop-Shopping cu partenerii noştri. Astfel, vă însoţim la finalizarea execuţiei şi la recepţia grădinii dumneavoastră.